FastMig M

Det ypperste av gjennomprøvd sveiseteknologi

Sveiseutstyr optimert til din produksjon

FastMig M-serien er en kombinasjon av modularitet, brukervennlighet og stort bruksområde. Disse apparatene har høy intermittens med kompakte mål og lav vekt, noe som gir økt produktivitet og mobilitet på arbeidsplassen.

FastMig M er det anerkjente høyteknologiske alternativet for industriell MIG/MAGsveising. Utstyrets reguleringsteknologi sørger for utmerket lysbuetenning og sveisekvalitet, slik at du kan vie mer tid til å sveise og mindre tid til etterarbeid.

Du kan velge den optimale løsningen for dine sveiseoppgaver mellom to alternativer: den synergiske pakken for krevende og avansert bruk, og den regulære pakken for elementær bruk. Så snart bruksområdet endrer seg, kan du oppdatere FastMig M-oppsettet og til- passe det til produksjonens løpende krav.

kemppi_fastmigm

Oppnå bedre sveiseresultat med ekstrautstyr

Ta et trinn opp til neste nivå av sveiseproduktivitet: Kombiner sveiseeffekten til FastMig M med hastigheten og pålitelighet til Kemppis MagTrac F61 sveisetraktor.

Du kan forbedre sveiseproduktiviteten til et høyere nivå ved å kombinere FastMig M og MagTrac F 61-oppsettet med WiseFusion, en funksjon for sveiseoptimering. Dette er en sveisekombinasjon som gir sveis av høy kvalitet med svært lav varmetilførsel, noe som reduserer behovet for retting og annet etterarbeid i betydelig grad. Økonomiske beregninger viser at denne løsningen kan redusere etterarbeidskostnadene med opptil 20 %.

Dessuten gjør FastMig M-løsningen det mulig å velge mellom en rekke fjernkontroller, slik at sveiserens arbeid blir mer eff ektivt og produktivt. Og hvis du trenger større rekkevidde, kan du koble til SuperSnake-mellommateren og øke arbeidsområdet med opptil 30 meter.

FastMig M er en sterk og pålitelig arbeidshes tuansett hvilken kombinasjon du velger: regulær eller synergisk.

Du kan velge å kontrollere apparatets sveiseparametre på en enkel 2-ratts eller synergisk måte. Begge kontrollmåtene er tilgjengelig for alle kombinasjoner av strømkilde og trådmater.

Du kan velge den kombinasjonen av trådmater og kontrollpanel som trengs i henhold til det aktuelle sveisebehovet, og hvis bruksområdet endrer seg senere, kan du alltid oppdatere FastMig M-systemet med nye effektnivåer, trådmateralternativer og sveiseprogramvare

mr_300_panel

Regular FastMig M-pakker inneholder et MR-kontrollpanel, som står for en enkel og grunnleggende 2-ratts måte å kontrollere sveiseparametrene. Denne pakken egner seg til elementære sveiseoppgaver i profesjonell industrisveising.

ms_300_panel

Synergic FastMig M i består av et MSkontrollpanel, som har en brukervennlig synergisk funksjonalitet og et omfattende utvalg med tilleggsfunksjoner for å optimere sveisearbeidet. Disse pakkene egner seg for profesjonell bruk til mer krevende industrielle bruksområder

Ta kontakt med oss i dag