Fitweld Evo 300

Hastighet, kvalitet og økonomi for fagfolk

Hastighet, kvalitet og økonomi for fagfolk

FitWeld 300 MIG/MAG-apparat er løsningen for heftsveising og annen sveising i tungindustrien. QuickArc™ tenningsteknikk, den siste GT WireDrive™- mekanikken i mateverket og Brights™ kabinettbelysning spiller sammen med andre funksjoner for å gjøre sveisingen raskere, enklere og tryggere. FitWeld er så liten og lett at du sparer opptil 57 % på strømforbruk og får dobbelt så høy sveisehastighet som tradisjonelt MIG-utstyr.

  • Bærbart skikkelig sveiseverktøy på 14,5 kg / 300 A for heftsveising, installasjon, montering samt produksjonssveising hvor det er begrenset plass for sveiseenheten.
  • Sveiser perfekt med 1,2 mm rørtråder eller massive sveisetråder og andre vanlige tilsatsmaterialer brukt i produksjonen.
  • Fungerer over alt med primærspenning fra 230 V til 440 V 3-fas
  • Digital parameterdisplay garanterer hurtig innstilling og nøyaktig justering i henhold til den spesifi serte WPS-en.
fitweld300_352_main_evo

Kjøp Fitweld Evo 300

Kraft til å sveise nøyaktig med rene resultater

FitWeld Evo 300 kan skryte av et bredt sveisespenningsspekter fra 11 V til 32 V, som betyr at du har rikelig med eff ekt til de fl este bruksområder. Den leverer utmerket sveiseresultat med 300 A ved 20 % intermittens.

Det brukes en spesiell reguleringsteknikk – QuickArc – for å styre lysbuetenningen, noe som sikrer en svært ren og presis start på lysbuen. QuickArc gir rene, presise og stabile resultater, selv med sveistråder på 1,2 mm diameter.

Visning og måling

Effekten stilles inn med enkle, panelmonterte reguleringsratt. Den digitale visningen garanterer hurtig og nøyaktig forhåndsinnstilling av parametre for spenning og trådmatehastighet. Virkelige parametre vises under sveising og blir stående på skjermen etter sveising.

Sterkt kabinett med LED-lamper og varmeelement som tilvalg.

Plastmaterialet i skroget er armert med fi berglass, noe som gjør sveiseapparatet svært sterkt og støtsikkert.

Trådmateverket har en slitesterk GT WireDrive i støpt aluminium, og takket være Brights kabinettbelysning er det enkelt og trygt å bytte trådrull og foreta justering selv under dårlige lysforhold. Dessuten kan FitWeld Evo 300 leveres med kabinettoppvarming, noe som hindrer temperaturendringer i trådkabinettet som kan føre til kondens og fuktighet på sveisetråden.

GasGuard™

Kemppis GasGuard er montert som standardutstyr på FitWeld Evo 300. Denne funksjonen forhindrer sveising uten dekkgass, slik at unødvendige sveisereparasjoner og skade på sveisepistolen kan unngås.

Bruksområder

  • Verfts- og off shoreindustri
  • Metallverksteder
  • Installasjon og montasje
  • Bilverksteder
  • Jordbruk

Ta kontakt med oss i dag